4 COMENTARII

  1. Buna ziua!
    Astia isi bat joc de oameni!Sunt debransat de la Ecoterm si am centrala proprie.Toate facturile mele sunt pe 0 lei deoarece nu locuiesc in apartament…. si ma trezesc cu factura la Ecoterm,desi sunt debransat.Pe partea mea de bloc toti suntem debransati asadar robinetii sunt inchisi din beci…ce caldura sa mai treaca prin tevi??Ce sa ne mai miram!!totul este ciudat in Romania…

  2. Domnule Sandru,daca dv.considerati ca 2 tevi ca degetul imi incalzesc apartamentul,va invit sa le scoateti in exteriorul blocului,poate asa nu vor fi pierderi de caldura. Oricum,sa fim realisti,sistemul centralizat de incalzire are zilele numarate… Nu faceti altceva decat sa dati „gauri in apa”

  3. Domnilor,in fagaras domina si va domina mereu efectul turma,si-a pus unul gresie, au pus toti,gemuri termopane,au pus toti,inlocuit usile la intrare ,au schimbat toti,au pus centrale acum si daca au nu s-au nu au,cum sa ramana saraci scari isi iau din banca de la sosete cate 50 de mil sa isi puna centrale , si cand o sa vina iarna nu dau drumul ca consuma prea mult,dar de… am pus centrala,cand mai vin pe acasa si merg la amici cu centrala cam inghet si platesc de imi e mila de ei,de ce credeti ca in bucuresti nu sunt cu centrale,ptr ca la comun platesc mult mai putin,si caldura merge non stop la 3 camere 300 ron in care e inclusa,caldura,apa calda,lift,femeie de servici,administrator.Asta nu inseamna ca sunt de acord, ca cei care sunt debransati trebuie sa plateasca doar ptr ca asa considera ecotermul ,dar efectul asta de turma fara pic de minte …….

  4. ecoterm ar trebui sa ne despagubeasca pt a le trec tevile prin apartament, sunt izolate si ocupa spatiu + ca nu pierd atata caldura (ca in cazul in care ar fi pe exterior).

LĂSAȚI UN MESAJ