Stadiul lucrărilor la Școala Generală nr.7

0
309
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Elevii de la Școala Generală numărul 7, s-ar putea întoarce la vechiul sediu, de pe strada 13 Decembrie 1918, începând cu anul școlar 2024-2025. Afirmația aparține primarului Gheorghe Sucaciu, care a postat pe pagina personală de Facebook o informare privitor a stadiul lucrărilor de la școală:
Investim în educație, investim în viitorul tinerilor făgărășeni. Lucrările de modernizare a Școlii Generale nr. 7 avansează.
– Termoizolația de la fațada clădirii a fost finalizată și au fost executate lucrările de hidroizolație la acoperiș.
– Se lucrează în prezent la finisajele interioare, la instalațiile electrice, sanitare și de încălzire, precum și la montarea corpurilor de iluminat.
– Sala de sport a școlii se află în stadiul final de execuție. Se montează ultimele corpuri de iluminat și se vopsește plafonul cu vopsea anti-incendiu.
Sunt încrezător că lucrările vor fi finalizate în termenul stabilit, urmând ca elevii Școlii nr. 7 să înceapă anul școlar 2024-2025 într-un mediu de învățare modern, confortabil și sigur.
”- se arată în informare.
Reamintim faptul că, în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Primăria Municipiului Făgăraş a semnat contractul de finanţare nr. 4464/27.06.2019 având ca obiect acordarea finanţării pentru implementarea proiectului – „Modernizarea Şcolii Gimnaziale nr.7 şi a reţelei de străzi urbane în vederea creşterii calităţii vieţii în Municipiul Făgăraş”, iar în data de 3 martie 2022, primăria a predat amplasamentul pentru execuția lucrărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ