1,2,3 START concurs ÎNDEMÂNARE AUTO la Făgăraș!

0
255
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Doar o zi ne mai desparte de concursul de îndemânare auto „Trofeul Cetății Făgăraș“. O comisie formată din polițiști rutieri, jandarmi, polițiști locali, împreună cu organizatorii și reprezentanții Primăriei Făgăraș a luat la pas tot traseul pentru a stabili măsurile de securitate. Și pentru că totul a fost bine pus la punct, sâmbătă și duminică, făgărășenii sunt așteptați în număr cât mai mare să asiste la acest eveniment.

Încercați-vă reflexele și măiestria la volan pe 25-26 august la concursul de îndemânare auto INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2018, TROFEUL CETATEA FĂGĂRAȘULUI. Aflat pentru al patrulea an consecutiv la FĂGĂRAȘ, în zona Centrului Vechi, concursul începe sâmbătă 25 august, ora 14.00, cu antrenamente, iar competiția va demara în trombă duminică 26 august, ora 10.30, adunând la start pasionații de automobilism și de senzații tari, dar și spectatorii, mici și mari, care vor avea două zile de distracție asigurată.

Motoarele ambalate, scrâșnetul roților, mirosul de cauciuc, voia-bună generală dar și atmosfera de competiție acerbă te vor molipsi cu siguranta.

Ca și la edițiile anterioare, gazda evenimentului, Primăria Municipiului Făgăraș, spijină pe organizatorii GT Auto Club Sportiv și ACR, asigurând perimetrul potrivit de concurs – singura etapă stradală din țară! – și toate condițiile ca făgărășenii și oaspeții lor să petreacă clipe de neuitat.

Pentru înscrieri în concurs și alte informații legate de IAC, fiecare iubitor de automobilism are la dispoziție pagina de web www.gtautoclub.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ