12 medalii pentru karateka din Victoria

0
148
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

În data de 2 iunie s-a desfăşurat la Braşov prima ediţie a Campionatului Naţional de Karate-Do Shotokan WSKU (Shobu Ippon si Fukugo), unde au participat peste o sută de sportivi de la cele mai mari cluburi din ţară. CS Karate Viromet Victoria, a participat cu patru sportivi care au reuşit să obţină 12 medalii: două de aur, şase de argint şi patru de bronz. Probele de concurs au fost: Kumite Shobu Ippon (lupta cu adversar) şi Fukugo (sportivul trebuie sa execute atât kata cât şi kumite) individual şi pe echipe.
Sportivii şi rezultatele lor sunt: Bob Antonia Adriana – campioană naţională la proba de Shobbu Ipon, o medalie de argint şi una de bronz, Simionesei Gabriela o medalie de argint şi două de bronz, Pampu Daria Maria două medalii de argint şi una de bronz, Iosipescu Cristian o medalie de aur, una de argint şi una de bronz.
„A fost o competiţie puternică la care au participat o mare parte a celor mai buni competitori ai stilului Shotokan, o primă competiţie cu un nou regulament, unde sportivii clubului nostru au încercat să demonstreze că sunt nişte karatişi complexi, sunt bine pregătiţi atât la kata cât şi la kumite. Chiar dacă este destul de greu şi necesită timp pregătirea pe ambele laturi ale karate-ului, o să continuăm şi la următoarele competiţii sigur o să ne descurcăm mult mai bine“, a spus Cristian Iosipescu, antrenorul echipei din Victoria.
Următoarea competiţie unde sportivii din Victoria vor participa, se va desfăşura la Bucureşti în data de 9 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ