12 luni pentru modernizarea altor 11 străzi

0
544
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Alte unsprezece străzi din municipiul Făgăraș vor intra în proces de modernizare, printr-un proiect finanțat cu fonduri europene obținute în urma cererii depuse în aprilie 2018. Contractul de proiectare și executare a lucrărilor a fost semnat de Primăria Făgăraș cu Asocierea EUROPAN PROD (Lider) – IMPECABIL – ROUTE CONCEPT – RIA DESIGN CONSULTING, în luna decembrie a anului trecut. Investiția totală depășește 10 milioane de lei.
Ieri a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor, iar Primăria Făgăraș a predat amplasamentul pentru demararea acestora, iar constructorul se va mobiliza începând de săptămâna viitoare și va avea la dispoziție douăsprezece luni pentru finalizarea lucrărilor.
Prima stradă pe care se va deschide șantierul este Salcâmului (tronsoanele 1 și 2), unde anul trecut a fost finalizată extinderea rețelei de apă și, totodată, a fost realizată rețeaua de canalizare menajeră. Proprietarii imobilelor din strada Salcâmului vor trebui să se racordeze la rețea, în urma înștiințărilor transmise de către Primăria Făgăraș.
Lucrările de reabilitare și modernizare a carosabilului, trotuarelor (unde este cazul) și spațiilor verzi vor continua pe străzile: Titu Perția, Inochentie Micu Klein, Uniunii, Sf. C-tin Brâncoveanu, Vasile Alecsandri, Nicolae Bălcescu (tronsoanele II și III), Câmpului Nou, Azotului, 1 Decembrie 1918, Mihai Eminescu (tronsonul II).

LĂSAȚI UN MESAJ