11 sancțiuni contravenționale în valoare de 1000 de lei

0
1301
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

În ultimele 24 de ore, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au desfășurat noi acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre și societăți comerciale, piețe, precum și în stațiile și mijloacele de transport în comun de pe raza județului Brașov.
Activitățile de verificare sunt adaptate permanent de către polițiștii brașoveni, în funcție de datele transmise de către Direcția de Sănătate Publică Brașov, în vederea limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2.
Astfel, ieri, 08 iulie2021, polițiștii brașoveni au verificat 74 de locaţii, 39 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă și 65 de mijloace de transport persoane.
Pentru abaterile constatate au fost aplicate 11sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală în valoare de 1.000 lei, conform prevederilor legale stipulate în Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.
Totodată, polițiștii au verificat 110 persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină.
Pe parcursul desfășurării activităților, polițiștii brașoveni au desfășurat activități informativ-preventive pentru conștientizarea cetățenilor cu privire la riscul la care se expun dacă nu sunt respectate măsurile impuse pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.
De asemenea, au fost continuate activitățile de relaționare cu organizatorii de evenimente publice sau private de pe raza de competență, în vederea transmiterii recomandărilor cu privire la respectarea măsurilor impuse pe timpul stării de alertă.

LĂSAȚI UN MESAJ