1.800.000 de euro pentru păstrăvarii făgărășeni

0
50
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Se anunță vremuri bune pentru păstrăvarii din Țara Făgărașului. De curând, reprezentanții Asociației „Păstrăvarii Făgărașului“ au fost anunțați că vor primi fonduri europene, în valoare de aproximativ 1.800.000 de euro. Tot ce trebuie să facă este să întocmească o strategie viabilă.

„ Asociația „Păstrăvarii Făgărașului“ FLAG a fost selectată pentru a doua oară, în vederea depunerii unei strategii, pentru dezvoltarea Țării Făgărașului prin acvacultură și piscicultură. Avem 3 luni la dispoziție, ca împreună cu păstrăvarii din Țara Făgărașului să gândim o strategie, în așa fel încât, să fim în stare să cheltuim 1.600.000-1.800.000 de euro, timp de 4 ani“ a declarat directorul Camerei de Comerț și Industrie, Gabriel Vâju.

Asociaţia ,,Păstrăvarii Făgăraşului” s-a înfiinţat în 2012 şi a accesat până acum fonduri europene care să ducă la dezvoltarea acvaculturii şi a turismului piscicol în zonă. Strategia acestei asociaţii cuprinde patru măsuri care privesc investiţii în acvacultură respectiv turism, producţie şi promovare.

LĂSAȚI UN MESAJ