FILMUL TOAMNEI ÎN ROMÂNIA, proiectat la FĂGĂRAȘ. Văru Săndel, Cosmin Seleși, Alin Panc și Jojo te vor face să râzi cu lacrimi!

0
435
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Făgărășenii vor avea parte de cea mai savuroasă  și populară comedie la sfârșitul lunii noiembrie. PUP-O, MĂ  este filmul toamnei în România!  VĂRU SĂNDEL, COSMIN SELEȘI, ALIN PANC ȘI JOJO te vor face să râzi cu lacrimi. Se iau trei flăcăi strașnici, care au trăit de când se știu la stână, două mândre de oraș, aflate într-un mare impas si un baci hapsân. Se amestecă bine si se presară cu tradiții românești, peisaje care îți fură ochii si multa voie bună. Rezultatul? O comedie savuroasă pe care să o povestești nepoților!

Bică, Tică si Horică au trecut de mult de vârstă însurătorii, dar mai au o șansă anul acesta si trebuie să profite de ea. Tot ce au de făcut este să meargă în sat, de Ziua Lânii și să pupe câte o fată. Tradiția spune că mândra pupată în această zi de sărbătoare rămâne a ta pe viață! Duminică, 25 noiembrie 2018 de la ora 19:00 echipa Pup-o mă! Vă așteaptă la Casa de Cultură din Făgăraș să vizionați împreună cea mai savuroasă comedie românească a anului! Biletele pot fi achiziționate pe eventbook: https://eventbook.ro/film/bilete-pup-o-ma-premiera-de-gala sau rezervate la telefon 0268/211929 și achiziționate de la casieria Casei de Cultură în ziua proiecției.

LĂSAȚI UN MESAJ