„Ape tulburi“ înainte de baraj la CSM Făgăraș

0
272
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

 

 

O bătaie într-un club din Făgăraș a declanșat o anchetă internă la CSM Făgăraș. Și asta pentru că sunt suspiciuni că ar fi fost implicați și handbaliști din cadrul acestui club sportiv. Reprezentanții CSM Făgăraș au transmis un comunicat de presă în acest sens „În urma evenimentelor petrecute în data de 13 mai 2018, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un club din Făgăraș, Clubul Sportiv Municipal Făgăraș precizează:

-În cadrul Clubului nostru s-a dispus începerea unei anchete interne pentru a stabili cu exactitate implicarea unor sportivi aparținând clubului în acele evenimente

-Conducerea Clubului Sportiv Municipal Făgăraș nu tolerează nici un act de indisciplină din partea sportivilor

-Nu admitem abateri de la Regulamentul de Ordine Interioară și nu acceptăm ca acțiunile individuale ale sportivilor să prejudicieze imaginea CSM Făgăraș și a orașului nostru.

În acest context menționăm că, de-a lungul timpului, au mai fost luate măsuri de avertisment și sancționare financiară a sportivilor noștri, în funcție de gravitatea faptelor comise. Ținem să asigurăm finanțatorii Clubului și suporterii echipei CSM Făgăraș că, în urma anchetei, vom lua și de această dată măsurile cuvenite pentru sancționarea sportivilor găsiți vinovați. Pentru transparența decizională, vom face publice măsurile luate“.

 

LĂSAȚI UN MESAJ