„Toamna Seniorilor“ la Casa de Cultură

0
29
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


 

 

Pensionarii făgărăşeni au avut un sfârşit de săptămână de neuitat. Vineri reprezentanţii Casei Municipale de Cultură au organizat un spectacol cultural numit „Toamna Seniorilor“. Manifestarea a fost dedicată în totalitate persoanelor de vârsta a III a cu ocazia Zilei Internaţionale a Vârsnicilor.

 

Deşi iniţial s-a crezut că Ziua Persoanelor Vârsnice organizată pe 1 octombrie a fost trecută neobservată la Făgăraş, iată că nu s-a întâmplat aşa. Vineri, reprezentanţii Casei Municipale au organizat un spectacol de excepţie iar intrarea a fost gratuită. Manifestarea a fost deschisă de cei mai talentaţi copii de la Clubul Elevilor. „Am încercat să ne exprimăm recunoştinţa şi dragostea pentru această categorie cu totul specială. Având în vedere că 1 octombrie a fost Ziua Persoanelor de Vârsta a III-a, am încercat să le pregătim atunci acest spectacol. Dar am profitat că l-am avut acum alături de noi pe George Rotaru, un solist cu o priză deosebită în rândul persoanelor de vârsta a treia şi l-am organizat cu o mică întârziere. Cu toate acestea spectatorii s-au bucurat nespus de această surpriză“, a spus Mihai Giuriţan, directorul Casei Municipale de Cultură.

De asemenea şi cei doi solişti de la formaţia Sirinx le-au mai alinat sufletele celor prezenţi prin cântecele lor iar cel care a încheiat evenimentul cultural a fost nimeni altul decât George Rotaru. Solistul a primit şi o medalie. „Este o ocazie deosebită, mă bucur că sunt şi eu alături de cei care au muncit o viaţă şi acum stau şi-şi văd liniştiţi de viaţă. Mă bucur că sunt la Făgăraş la un asemenea eveniment, am mai fost în urmă cu câţiva ani aici în oraş, am mai cântat şi cu alte ocazii deosebite“, a spus Goerge Rotaru.

Recitalul lui George Rotaru a reuşit să ridice sala în picioare. „Mi-a plăcut foarte mult acests pectacol. Nu avem ocazia în fiecare zi să participăm la un aşa eveniment şi mă bucur că acum am putut participa“, au spus oamenii.

        

Organizatorii doresc ca evenimentul numit sugestiv „Toamna Seniorilor“ să devină o tradiţie în Făgăraş.

(Iulia GRECU)

 

LĂSAȚI UN MESAJ