„Sunt tânăr – vreau o şansă!“

0
29
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


 

Elevii făgărăşeni ştiu ce şanse le pot oferi serviciile din ţările Europei! Ei au participat joi, 20 octombrie, la un seminar organizat de către Centrul Europe Direct ce a avut ca subiect principal oportunităţile pe care tinerii le au într-o ţară membră a Uniunii Europene.

 

„Tinerii din Uniunea Europeană – Sunt Tânăr, vreau o şansă“ a fost titlul seminarului organizat joi, 20 octombrie, de către Centrul Eorpe Direct Făgăraş. Seminarul a fost adresat elevilor liceeni şi au fost prezentate oportunităţile de studiu şi mobilitate ale tinerilor cât şi anumite servicii de care elevii pot beneficia.

„Seminarul nostru,  „Tineri în Europa, sunt tânăr vreau o şansă“, a fost organizat de Centrul Europe Direct Făgăraş, în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Făgăraş, partenerul şi structura noastră gazdă, fiind adresat tinerilor de la liceele din Făgăraş. Acest seminar a prezentat câteva dintre reţelele importante ale Uniunii Europene, printre care Eures, pentru căutarea unui loc de muncă, de asemenea Centrul de Documentare Europeană, care face parte tot din reţeaua Europe Direct“, a spus Alina Ciora, info – officer la Centrul Europe Direct Făgăraş.

La eveniment au fost invitaţi reprezentanţi ai serviciilor şi reţelelor europene la nivel local şi judeţean.

(Alina ROMAN)

LĂSAȚI UN MESAJ