„Paleta veche“, la prima ediţie

1
104
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Iubitorii de sport nu au aştepta să treacă prea multe zile după sărbătorile de iarnă pentru a tree din nou la mişcare! Sala de sport aa Colegiului tehnic „Alexandru Bărbat“ din oraşil Victoria a găzduit miercuri, 4 ianuarie, un concurs de tenis de masă. La apelul organizatorilor, Zosim Beltechi şi Sorin Petrişor, au răspuns nu mai puţin de 86 de participanţi din Victoria, Făgăraş, Agnita, Cârţa, şi Porumbacu. Competiţia s-a desfăşurat la mai multe categorii de vârstă: copii, cadeţi şi seniori. După dueluri aprinse şi meciuri disputate, clasamentul final se prezintă astfel:
Copii (sub 14 ani) I- Oancea Ana Maria – Agnita
II – Părău Mihai -Agnita;
III- Bordean Sergiu – Cârţa;
Cadeţi (14-18 ani) I- Beltechi Paul – Victoria;
II- Fogoroş Siviu – Victoria;
Seniori I- Csaba Zetler – Agnita ;
II- Oancea Paul – Agnita;
III- Dănăilă Virgil – Victoria;


Au fost decernate şi diplome pentru cel mai tânăr jucător lui Ganea Robert (10 ani) şi pentru cel mai vârstnic jucător lui Rogozea Virgil (66 ani).

Organizatorii intenţionează ca pe viitor să oraganizer două ediţii anuale, vara şi iarna, iar câştigătorii unei ediţii să fie calificaţi automat în ediţia viitoare. Astfel, ocupanţii podiumului de la ediţia inaugurală vor fi înscrişi automat, ca şi capi de serie, la ediţia de vară din acest an.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ