„Ceapa de aur“ a adus zâmbetul pe feţele făgărăşenilor

1
25
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Făgărăşenii au râs astăzi pe cinste şi ne referim la cei care au ales să uite pentru câteva ore de griji şi au participat la Festivalul  de umor „Ceapa de aur“, ajuns la cea de–a treisprezecea ediţie.  Cei care au întreţinut atmosfera pe scena Casei Municipale de Cultură au fost concurenţi din toate colţurile ţării, veniţi să-i facă pe făgărăşeni să râdă cu gura până la urechi, dar şi să impresioneze juriul şi să obţină un loc pe podium.

Ca în fiecare an, la intrarea în Casa de Cultură, pe făgărăşeni i-au întâmpinat lucrările maestrului Ştefan Popa Popa’s. Autorul lor a ţinut să fie şi de această dată la Făgăraş cu o expoziţie internaţională. Ca de fiecare dată, de câteva ediții încoace, domnia sa a fost şi preşedinte al juriului. Vineri, 17 iunie, în jurul orei 17.00 s-a dat startul la râs în Făgăraș. Artişti din toate colţurile ţării s-au întrecut atât individual, cât  şi pe grupuri, pe scena Casei de Cultură, spre amuzamentul celor prezenţi.

Nu au lipsit nici de această dată invitaţii speciali care i-au făcut pe făgărăşeni să râdă din tot sufletul. Este vorba de Grupul făgărășean Experiment 77, dar şi de fostul component al grupului „Vacanţa Mare“, Radu Pietreanu. Atmosfera a fost deosebit de plăcută, iar festivalul a fost o reuşită.

M.B.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ