„Ai grijă de planeta mea!“

0
28
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Schimbările climatice şi protejarea mediului înconjurător sunt doar două chestiuni cu care planeta noastră se confruntă. Însă pentru a acţiona, trebuie să le şi înţelegem. În acest scop Centrul Europe Direct Făgăraş a lansat de curând un nou concurs, de această dată, unul de afişe. Participanţii, elevii din şcolile făgărăşene, vor avea ocazia să îşi demonstreze originalitatea şi creativitatea în a reda, prin forme şi culori, modul în care percep ei biodiversitatea, schimbările climatice şi mediul.

Termenul limită de înscriere a lucrărilor pentru concursul de afişe „Ai grijă de planeta mea“ este 18 martie, iar premierea va avea loc vineri, 25 martie, la sediul Europe Direct. Fiecare elev se va putea înscrie în concurs cu maxim două afişe. Acestea vor trebui să conţină un desen, o fotografie, un colaj şi un mesaj de impact.

Obiectivul principal al concursului „Ai grijă de planeta mea“ este de a promova dezbaterile pe tema schimbărilor climatice în rândul tinerilor, informarea tinerilor cu privire la rolul Uniunii Europene, dar şi o conştientizare a rolului pozitiv pe care cetăţenii îl au în protejarea mediului.

(Alina ROMAN)

LĂSAȚI UN MESAJ